14 september 2008

The Big Apple

Vi har nettopp kommet hjem fra en kort uke i New York. Vi reiste hele familien + svigermor, og i tillegg til å besøke denne utrolige byen var også målet å hilse på min svigerinne som er utvekslingsstudent der i 4 måneder. Vi bodde veldig sentralt i en 2-roms leilighet på Manhattan (East 35th street) som vi booket gjennom New York Habitat.
Her er vi på "takterrassen" til svigerinna mi, som bor i Brooklyn med flott utsikt over Manhattans skyline. Det var varmt og deilig den dagen vi kom, ca 27 grader.
Vi ruslet en tur helt sør på Manhattan i Battery Park og oppover mot Ground Zero. Her ser vi Ellis Island og Frihetsgudinnen i bakgrunnen.
I fantastiske Central Park brukte vi omtrent en hel dag, men kunne gjerne brukt flere dager hvis vi hadde hatt tid til det.
I parken kom vi over innspilling av TV-serien "Ugly Betty". Den eneste jeg dro kjensel på var fyren i svart t-skjorte - Eric Mabius

Vi besøkte også Central Park Zoo og Tisch Children's Zoo som go'jenta satte stor pris på. Lillesøster sov for det meste da vi var der.

4 kommentarer:

TM sa...

Jøss, var det så varmt der! Kuule bilder - spesielt det første med DEN skylinen! Artig å se kjendiser også da... ;-)

Madam Mim sa...

Ja, du veit N.Y ligger på ca 50 grader nord, dvs omtrent som Madrid. Og kjendiser blir man jo aldri lei ;-)

Madam Mim sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Madam Mim sa...

Sorry, jeg mente 40 grader nord..